Indian Dog Foundation

 Op deze pagina kunt u de door de IDF goedgekeurde dek-reuen en dek-teven zien.


 Reuen:

SKY is op zoek naar een leuke wolf teefje

 

 

Wij zijn Linda, Pino en Sky,

Sky is geboren op 13 februari 2018, in Zeeland in een huiselijke omgeving hij is een kruising Indian (mama)-Border Collie(papa), zijn mama is Wuti en hij heeft 2 zusjes en 6 broertjes.

Hij heeft hel blauwe ogen en hij is nu 2 jaar en 3 maanden. 

Uit zijn Embark test is gekomen dat hij : 

  •     Sky                
        50%   Border Collie

      30,1% Alaskan –type Husky

       8,7%  Siberian Husky

       7,1%  German Sheperd Dog

       4,1%  Supermutt 

 

Sky zijn Karakter:

Sky heeft veel energie en daarom lopen wij veel met hem, hij is gewent in de stad (Amsterdam) en hij houdt van andere honden, maakt niet uit welk ras, klein of groot. Hij is super lief, houdt van kroelen en is totaal niet agressief, hij leert snel en past zich gauw aan in een roedel. Als pup zijnde heeft hij nooit iets gesloopt, op zijn speeltjes na dan die hebben allemaal nog maar 1 oor! Sky is vooral gek met teefjes vandaar zijn bijnaam Don Juan!

In de auto vindt hij het wel leuk, maar we moeten hem wel een reispil geven anders gaat ie overgeven, alhoewel het nu wel wat minder wordt. Wij zouden er graag nog een teefje erbij willen, maar wel van Sky zelf vanwege zijn lieve karakter.

We moeten alleen nog wat foto’s laten maken, maar daar willen wij mee wachten tot we een leuke teef gevonden hebben die hij mag dekken, omdat hij erg angstig is voor de dierenarts. Het gaat dan om de HD en ED foto’s en misschien nog een oogonderzoek ECVO.

Het liefst willen wij een meer uitziend Wolfs Teefje. Denk jij nou ik heb een leuke teef en Sky ziet er goed uit, neem dan contact op via mijn emailadres;

Linnie.0301MF@gmail.com

Je kan dan een kopie van zijn Embark krijgen en de rest bespreken we dan wel.

Tot gauw dan maar

Liefs Linda, Pino en SkyTeven:
E-mail