Indian Dog Foundation

  

                                                        

DE INDIAN DOG FOUNDATION INTRODUCEERT HET BUDDY-SYSTEEM!

Zit je met je handen in het haar over opvoeding, sloopgedrag, bijten of iets anders, schakel een buddy in! Lees hier alles over het Buddy-systeem! 

 
Welkom 

Welkom op de site van de Indian Dog Foundation (IDF)

Leuk dat je onze website bezoekt! De Stichting Indian Dog Foundation is in 2016 opgericht om de belangen van deze honden en hun baasjes te behartigen. Op deze website komen voorlichting en praktijk samen. Snuffel vooral even in ons smoelenboek, of lees je alvast in wat een Indian dog hebben eigenlijk inhoudt. Je bent hier ook aan het goede adres als toekomstige Indian eigenaar. Stichting Indian Dog Foundation staat voor eerlijkheid, transparantie, goede registratie van de honden met oog op de toekomst, maar staat ook voor plezier en kennis uitwisselen. We hebben allemaal samen één passie, en dat zijn onze honden! IDF is een onafhankelijke partij in de Indian-wereld en staat zogezegd midden in het veld en verbindt verschillende partijen: hondeneigenaren, toekomstige eigenaren, geïnteresseerden, beschikbare puppy’s en herplaatsers.

De IDF is nochtans de enige officieel geregistreerde Indian Dog stichting bij de Kamer van Koophandel. Wij zijn eveneens officieel partner van Embark en houden een professioneel registratiesysteem bij van de honden om de toekomst van onze honden zeker te stellen.

Van cursussen tot gezellige wandelingen, van voorlichting tot eigen ervaringen. Je leest het allemaal hier!

Draag je de Indian dogs een warm hart toe? Word dan donateur (klik hier) of doe mee aan een van de georganiseerde evenementen. Iedereen is welkom!

Wil je meer weten over de stichting, zijn bestuur en vrijwilligers? Klik dan hier!

 

         
 

59763

E-mail