Indian Dog Foundation

 Donateurs     

Zonder donateurs geen Indian Dog Foundation! De donateursbijdrage bedraagt voor 2021 € 20,00 per jaar. Naast het financieel steunen van de werkzaamheden van de IDF heeft het donateurschap de volgende voordelen:

  • Een korting van $ 60,00 op DNA-onderzoek via Embark (normale prijs Embark: $ 199,00). Een DNA-onderzoek gezondheid en afstamming komt hiermee op $ 139,00 (exclusief $ 10,00 verzendkosten). Niet-donateurs kunnen natuurlijk ook via de IDF een DNA-onderzoek bestellen, zij betalen hier € 10,00 extra voor;
  • 5% korting op de deelname aan de clubdagen. Zodra Corona dit toelaat zullen er per jaar twee clubdagen georganiseerd gaan worden, eentje in het voorjaar en eentje in het najaar. De locaties van de clubdagen zullen in verschillende delen van Nederland zijn zodat zo veel mogelijk eigenaren in de gelegenheid gesteld wordt naar een clubdag te komen.
  • Korting op artikelen in de webshop, ook deze zal op de schop gaan er zullen nieuwe artikelen worden toegevoegd;
  • Donateurs kunnen kosteloos informatie opvragen uit Zooeasy, de database van de IDF waarin zoveel mogelijk Indian Dogs geregistreerd worden. Leuk om bijvoorbeeld een afstamming van je eigen hond te krijgen, of voor (toekomstige) thuisfokkers om het verwantschap tussen een bepaalde combinatie vader- en moederhond te kunnen controleren. Deze informatie is uiteraard ook toegankelijk voor niet-donateurs, echter tegen betaling van € 5,00 per aanvraag.

   

Help de IDF nog meer en beter werk te kunnen doen en meld je aan als donateur via onderstaand aanmeldformulier of stuur een mail naar [email protected]


E-mail