Indian Dog Foundation

 15 maart 2020 - Bijeenkomst Indian Dogs - Rasbeschrijving, toekomstvisie fokkerij, Zooeasy

WORDT VERSCHOVEN NAAR EEN DATUM VERDER DIT JAAR IVM NOVID-19 CRISIS NOG GEEN DATUM BEKEND.

Op zondagmiddag 15 maart organiseert de Indian Dog Foundation een bijeenkomst om met elkaar te discussiëren over wat nu eigenlijk een Indian Dog is aan de hand van Embark-uitslagen, karakter en uiterlijk. We hopen hiermee tot een rasstandaard te komen waarmee we gerichter advies kunnen geven bij het fokken van de Indian Dog. Daarnaast willen we graag onze database in Zooeasy vrijgeven voor iedereen, zodat deze niet alleen actueel blijft, maar iedereen de afstamming en aanwezige rassen van de Indian Dogs kan inzien. Uiteraard wordt dit wel een beperkte toegang waarbij privacy-gevoelige informatie niet zichtbaar zal zijn. Tijdens de bijeenkomst zal er door middel van een powerpoint-presentatie uitleg gegeven worden over Zooeasy. Honden zijn uiteraard van harte welkom om mee te komen, ook dit kan bij de aanmelding worden opgegeven. Mochten er meerdere mensen zijn die hun Indian Dog(s) meenemen, dan kunnen we in de ochtend een wandeling in de buurt organiseren zodat de honden in ieder geval hun energie van tevoren even kwijt kunnen! 

We willen iedereen die naar deze bijeenkomst wil komen verzoeken zich aan te melden via het aanmeldformulier, zodat we rekening kunnen houden met het aantal personen dat zal komen. 


Er is uiteraard ook mogelijk om bij de Muzenhof een broodje te eten (op eigen kosten), ook dit kan aangegeven worden op het aanmeldformulier. Koffie en thee zal verzorgd worden door de Indian Dog Foundation.

Tip: Kijk of carpoolen mogelijk is, goed voor de portemonnee en het milieu!

Locatie: De Muzenhof, Leuvenumseweg 66, 3852 AS Ermelo

Tijd: 12.00 - 17.00


 

E-mail