Indian Dog Foundation

  

14 januari 2018

Nieuwjaarsduik

Op 14 januari  organiseren we een nieuwjaarsduik voor onze Indian Dogs, uiteraard mogen menselijke deelnemers ook vrijwillig meeduiken!
We verzamelen tussen 12.45 en 13.00 op de parkeerplaats boven aan de Rijckert Aeartzweg in Wijk aan Zee. We gaan dan met z’n alle tegelijk het strand op, waar de honden heerlijk los kunnen rennen, spelen en hun nieuwjaarsduik nemen.
Aansluitend gaan we rond 14.00 naar Het Strandhuis, dit ligt op het strand naast de strandopgang. Hier hebben we de beschikking over een zaal en een overdekt terras, de honden mogen niet binnen maar aangezien het terras overdekt is kan ook daar even gezeten worden. Naar keuze kun je hier genieten van een kop warme chocolademelk / koffie / thee gevolgd door een kop erwtensoep met roggebrood en spek / tomatensoep. Hier zit een minimum aantal deelnemers aan van 20 personen.  
Uiteraard zullen er foto’s gemaakt worden, ook zal er een stukje over deze Indian nieuwjaarsduik in het lokale blad “De Kennemer” geplaatst worden. De aankondiging is al te vinden op http://nieuwsbladdekennemer.nl/deel-je-nieuws-activiteit/nieuwjaarsduik-indian-dogs-307249 en wordt waarschijnlijk geplaatst in De Kennemer van 11 januari 2018.


Kortom, een leuke en gezellige middag voor onze Indian Dogs en voldoende gelegenheid om even lekker bij te kletsen met andere Indian-eigenaren!


Tot 14 januari!

Waar: Wijk aan Zee

Aanvang: 13.00 uur

Kosten Nieuwjaarsduik: € 2,00 per persoon (donateurs)

Kosten Nieuwjaarsduik: € 2,50 per persoon

Kosten Nieuwjaarsduik incl. een warm drankje en erwtensoep: € 10,00 per persoon (donateurs)

Kosten Nieuwjaarsduik incl. een warm drankje en erwtensoep: € 12,00 per persoon